Last van vliegen in huis? Met deze truc is het zo opgelost!

Written by on 5 augustus 2017

De zon begint vaker te schijnen de lente is begonnen. Dit betekent natuurlijk vaker en langer de ramen en deuren openzetten. Helaas betekent dit ook dat de vliegen en andere insecten naar binnen komen.
Vliegen in je keuken, woonkamer of slaapkamer is vies en irritant.

Wij hebben een handige truc die ervoor zorgt dat de vliegen je woning voortaan vermijden. Je hebt hiervoor alleen kruidnagel nodig. Ik probeerde het vorig weekend uit. In mijn keuken plaatste ik een bakje met water en daarin een aantal kruidnagels, in de woonkamer heb ik een aantal kruidnagels in de kaarsen gestopt. Geweldig! Geen vlieg meer te bekennen. Het werkt echt!

Op de foto hierboven zie je een ander alternatief die net zo goed werkt. Snij een citroen door midden en steek dan in beiden helften zoveel mogelijk kruidnagels. Deze kan je op je tuintafel of op je nachtkastje plaatsen. Deze geur stoot insecten af en het ziet er ook nog eens leuk uit, niet?

Het schijnt dat kruidnagel ook helpt tegen mieren en wespen. Ik heb dit zelf nog niet getest. Maar aangezien het tegen de vliegen helpt denk ik dat hier een kern van waarheid in zit. Heb je last van vliegen dan weet je wat je te doen staat, zet dan gewoon een bakje met water neer en doe hier een aantal kruidnagels in. Of gebruik de citroen en steek daar kruidnagels in.

Vergeet deze handige tip niet te delen met je vrienden, op deze manier helpen we elkaar van die vervelende vliegen af!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Parbo FM

Your Caribbean Community

Current track
TITLE
ARTIST

Background